sábado, 23 de noviembre de 2019

To Nejlepší Způsob, Jak Rozhodovat O Smoothie Mixér

zdravý koktejl

Nákup mixer výrobu smoothies se liší z investice v normální mixer. Hlavní rozdíl bude, můžete využít pravidelné mixér pro přípravu složek pro vaření. Tak, je to opravdu je dobře , pokud mixer výstupy druh lumpy textury. Nicméně, jakmile jste dělat smoothie, kombinace by měla opravdu 100% paušální zdarma. K dosažení že, vyžadovat výkonný mixer smoothie s mocnou čepelí.

Následující faktor by mohl být že velikost jar. Konvenční mixéry nechce ubytovat celkem ovoce nebo zeleniny. Smoothie mixér, nicméně, početně hold celý ovoce a zeleniny. Kromě , lopatky na mixer smoothie jsou těžší než obvykle mixer normy. To umožňuje přidat pevný prvků, jako jsou ořechy a semena, v smoothie bez což je zrnitý.

To je jasné, že smoothie mixéry pracovat mnohem lepší než běžné mixéry jakmile o výrobu smoothies. Proto, , pokud že jste smoothie nadšenec, jste nutné end up. Nicméně, smoothie mixéry přijít ve všech velikostech a ceny rozsahy. Select nejlepší produktu, měl zvážit ti otázky.

engine v smoothie maker má všechny těžkých broušení. V případě pochopit skoro nic o motory nebo jejich výkonu, ne stres. Zde některé základní doporučení.

Motor v tvůj stroj musí ideálně stát než 1000 Wattů. V případě, tvůj mixer smoothie motor to silný, je to žádné potíže dělat smoothie z jakékoli složka vybrat. Ale v případě, výkonu pro motor falls pod 1000-Watt mark, budete muset vyloučit těžké složek, jako jsou ořechy a semena z smoothie recept. V případě, výkonem spadá větší než 300 W v v 1000-Watt mark, budete muset pre-cut látek, aby se smoothie. To může být velký potíží. Když v dotaz, opt for další síla.

Co je přesně slušná záruční doba získat smoothie mixer?

Jak budete pravděpodobně pít smoothie denně, vaše smoothie mixér zůstane aktivní 365 dní v roce. V případě, mixer je levně postaven, bude rozpadnout v několik měsíců. Dobře-postavený mixer bude naposledy rokyminulosti, Alepřípadně stejně běžet do problémy. Při že se stane, potřebovat ochranu z dlouhodobé záruky. Tak, ne zakoupit produkty, které poskytovat jen rok limitované záruční , pokud neexistuje vynikající důvod dosáhnout (jako pro ty, kteří ne jistý že smoothie zvyk bude pravděpodobně naposledy). Místo toho, přejít pro produkty, které pět nebo další roky záruka. Přečtěte si také podmínky záruky. Musí být si vědom co váš nákup je stíněný proti z záruky.

Co alternativy, k dispozici?

Vitamix mixéry a mixéry Blendtec mají velké pověst v trhu kvalitní vaše vlastní smoothies. Však li jste následujících rozpočtu, vypadat na nutribullet škálu smoothie tvůrci. Kromě toho Magic Bullet, společnost nabízí také další mixéry, jako je například Nutri Bullet, Nutri-bullet Pro, Nutribullet Štíhlé, a Nutri-bullet RX. Mohou kontrola Ninja Míchání, Extrakce, a Fusion produkty stejně.

Nic že I měli pochopit?

Těsně před koupit zdravý koktejl, bude jistá jste, pochopit jeho možnosti a omezení. Existuje mnoho videa na internetu, které ukazují, porovnat a kontrast různé smoothie tvůrci v trhu. Také, hledat smoothie recepty na webu. , Pokud opravdu ne mít jasnou představu o tom, co jste bude směs, budete špatné nákup rozhodnutí. hodně výrobků nabídka recept román spolu s všechny produktu. To je extrémně cenné.

Smoothie Recepty
Sluneční 1103
747 68 Kyjovice
Telefon: 608-637-638

No hay comentarios.:

Publicar un comentario